miercuri, 19 martie 2014

Teren de vanzare Suceava Dragomirna

Oferim un teren de vanzare Suceava Dragomirna, ideal pentru a construi o casa, sau pentru a deschide o afacere agricola, sau de alt gen. Locatia ste una cat se poate de linistita, si ideala pentru o viata cum ne dorim alaturi de familie, respirand un aer curat, departe de agitatia orasului.

Aici veti avea posibilitatea de a construi casa la care ati visat, cu toate anexele, si va puteti face o gradina asa cum doriti, din care sa nu lipseasca pomii fructiferi, sau nelipsitul gazon din fata casei, unde copii se vor juca razand, si bucurosi, ca le-ati oferit posibilitatea unei asemenea vieti. Daca asa stau lucrurile atunci va trebui sa ne contactati la numarul de telefon prezent pe site, si sa va oferim toate detaliile de care aveti nevoie despre acest teren.

Va asiguram ca nu va ascundem nimic in ceea ce il priveste, si acest lucru il puteti vedea la fata locului, deoarece inainte de al achizitiona, va trebui sa il vedeti, si sa va faceti o parere despre el. Tot acum se vor face si negocierile, si vom pune la punct ultimele detalii referitoare la terenul oferit spre vanzare.
Deci, nu trebuie sa mai ezitati sa ne contactati, pentru a purta un dialog, si pentru a vedea daca acest teren este ceea ce dumneavoastra cautati, sau va trebui sa va reorientati spre altceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu